Saunamaja 20 m2 Vormsi

Vormsi on hea planeeringuga saunamaja, mis pakub sulle kõiki põhimugavusi:

• wc, dušš ja elektriboiler

• köögi valmidus(vee, kanali ja elektri otsad)

• eesruumist kerise kütmine, meenutab olemuselt kamina kütmist

• õhksoojuspumba valmidus

• suured alu-raamidega lükanduksed

• avar kõrge laega eesruum

• saunas suur aken


saunamaja 20 m2

20 m2 saunamaja

stiilne valmissaun

Maja võib vabalt olla ka väike maakodu, kus nädalavahetustel käia ja ööseks jääda. Eesruumi mahub kenasti ära väiksem lahtikäiv nurgadiivan.


Läbimõeldud saunamaja planeering

Sauna välisukseks on 3-osaline karastatud klaasidega ALU lükanduks. Suured klaaspinnad võimaldavad nautida ilusat vaadet ja lisavad ruumile avarust. Samuti liidab see eesruumi välise terrassiga. Ruumil on kõrge kaldlagi, mis samuti lisab avarust.

3 ruumiga saunamaja

valmissaun 20 m2

moodulsaunad


Pesuruumis on väike lahtikäiv aken, mis annab päevasel ajal valgust. Ruumis on dušinurk ja wc-pott. Uks on privaatsuse tagamiseks seest poolt lukustatav.


Saunamaja leiliruumil on suur avar aken, millest on mõnus laval istudes välja vaadata. Privaatsuse tagamiseks asub see maja tagumises nurgas, kus liikumist ei toimu. Soovi korral teeme maja ka peegelpildis.

saunamaja plaanid

wc-ga valmissaun

aastaringne saunamaja



KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

Selle saunamaja 3d skaneerimine oli esimene projekt Rabasaunad.ee-ga, et teha valmis 3D virtuaaltuuri näol töövahend, mis annaks huvilisele kiire arusaama majamudeli käekirjast, sisust ja ruumist.

Kui Sa toodad erinevaid majamudeleid, siis teeme esimese 3D tuuri Sinu majamudelist TASUTA. Vaata ja testi kuidas see meeldib. Kui EI meeldi, siis absoluutselt mingeid kohustusi ei ole. Kõik tegemise kulud katame meie.

Miks tasuks teha oma just valmis ehitatud majamudelitest 3D tuurid? Tark turundusjuht saab aru, et eesmärk ei ole saada klikke, vaid pöörata võimalikult palju huvilisi maksavateks klientideks.

Kasutajakogemuse lihtsustamine aitab parandada digikampaaniate tasuvust, tõsta sissetuleva päringu kvaliteeti ning vähendada ostuhuviliste kadu oma müügiprotsessis.

Lisa virtuaaltuur oma kodulehele ning aita ostuhuvilisel paremini otsustada kas konkreetne majamudel ja selle suurus sobib neile või mitte.


Comments

Popular posts from this blog

Peosaalid Tartumaal

Peoruumid Tartus

Pulmakohad Tartu ligidal