Peosaalid Tartumaal

Mäeotsa Puhketalu asub Kõdukülas, Tartumaal. See on hubane puhkekoht looduskaunis ümbruses, kus saab korraldada erinevaid üritusi rahulikus õhkkondas.

Mäeotsa Puhketalu pakub ürituste korraldamiseks 3 peoruumi ning majutuskohti kuni 70 inimesele. Tartust kõigest pooletunnise autosõidu kaugusel.

peosaalid Tartumaal


PEOSAAL KUNI 50 INIMESELE

See konkreetne peosaal Tallimajas on suuruselt teine ning sobib suurepäraselt 30 - 40 inimesele ürituste korraldamiseks (näiteks juubeli korraldamiseks või seminari pidamiseks). Sellesse peosaal Tartumaal on mahtunud ka 70 inimest.

  • Võimalik tekitada ala DJ või bändi jaoks
  • Lauad on võimalik ümber tõsta ja ümber kujundada
  • Seminaride korraldamiseks on olemas mugavamad toolid.
  • Eraldi sissepääs cateringi jaoks ja tagumine ruum, kus saab asju hoida või lahti pakkida.
  • Trepi all on eraldi lauad cateringi väljapanekuks
  • Eraldi WC-d meeste ja naiste jaoks
  • Eraldatud terrasiala teisel korrusel, kus on hea ülevaade peosaalile.







PEOKOHT MAJUTUSEGA TARTUMAAL

Tallimajas on magamistoad teisel korrusel. Kokku on 6 magamistuba koos 17 voodiga. Kõikides tubas on olemas WC koos dushiga. Vajadusel saab juurde panna 3 lahtikäivat voodit, ning väiksele lapsele on olemas beebivoodi kasutamise võimalus.

majutus Tartumaal

peokoht majutusega Tartumaal

pulmade pidamise kohad Lõuna Eestis

juubeli pidamise kohad Tartu lähedal

Tartumaa konverentsiruumid


KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

Kui Sa omad peosaali või puhkekeskust, siis saame teha Sinu ruumidest 3D virtuaaltuurid, mille saad lisada veebilehele ning majutusportaalidesse. Kinnisvara virtuaaltuur annab suurepärase ülevaate peoruumidest ning teeb ruumid lihtsalt läbitavaks - nii saavad huvilised enne rentimist hea ülevaate, et kas ruumid vastavad nende ootustele.


Teeme Sinu külaliskorterist, hotellist või puhkemajast virtuaaltuuri, mis on üliheas 4K pildikvaliteedis ning mis annab ruumide suuruse edasi realistlike mõõtudega. Aitame ära teha kõik vajaliku müügikuulutuse kokkupanekuks - 3d tuuri, uued kinnisvarafotod ning korruse/voodikohtade plaanid.

Comments

Popular posts from this blog

Peoruumid Tartus

Pulmakohad Tartu ligidal